BlogulluiAndreiVacanta

Am venit din vacanta….vacanta mea la care visam inca din ianuarie. A trecut!

N-am balacit amandoi pe cinste, mai mult Andrei decat mine totusi, si in piscina si in mare

Andrei are o noua ‚chestie’: rrrrrrrr.

E un r lung pe care il rosteste in momente de maxima placere. Un fel de chiot de placere, doar ca e un rrrrrrrr.

Suna tare funny. Atat de funny ca a inceput si eu sa fac.

La mare la bulgari ne-am intalnit cu Claudia, o fosta colega de-a mea, care era cu fetita Sonia. A fost dragoste la prima ora dupa vedere. S-au jucat putin pe plaja si dupa aia un mai auzeam decat ‚unde-i fetita?’ ‚vine si fetita la masa?/ la minidisco?/ la oriunde?’

A, da, evident am fost si la mini-disco. Ne-am dansat, adica inclusiv eu, ca un mamette veritabil ce sunt, pentru ca se pare ca al meu copil, desi a asteptat tot anul sa participe la mini-disco, era prea timid ca sa se duca singurel sa se arunce in cercul copiilor care dansau.

Noroc cu Sonia in ultima seara….a fost prima data cand a stat Andrei singur la mini-disco (singur adica fara mine pe scena).

Un alt first in concediul asta a fost ca i-am pus colac si l-am lasat sa intre in mare/ piscina fara noi (adica a vrut el, eu l-as fi lasat si pana acum). Noi stateam pe margine si il supravegheam. Genial! La fel de genial a fost cum se bucura Andrei de valuri. Unde erau mai mari acolo se ducea, clar seamana ca Liviu la treaba asta, pe mine nu ma coafeaza deloc valurile.

Am descoperit si noi mult-rea faimoasa Dalboka. Andrei a mancat si midii pentru prima data si i-au placut foarte mult, parca nu era copilul nostru!

Iar la capitolul mancare am descoperit ca e fascinat de cremvusti si carnati si chestii de genul asta. Cu cat mai nesanatos, cu atat mai bine!

La intoarcere l-am lasat pe copil in Constanta, la buni mama si Alex.

Ne-a spus ca ramane 2-3 saptamani acolo, eu sunt happy si cu 2. De fapt, cu cat vorbea mai mult, cu atat se prelungea sederea la buni mama. La final vroia sa locuiasca de acum incolo numai acolo.

Am avut si intamplari inedite, de genul copil lasat singur la baie si aflat dupa aia ca a vrut sa faca toata baia sa miroasa frumos, asa ca a spalat peste tot cu peria de wc, si dupa aia cu hartie igienica pe jos. Sau, alta data, a facut caca chiar langa wc, nu a reusit sa astepte sa se aseze pe wc.

Dar deh…astea sunt de-ale noastre, din seria de povestit iubitei prezentate de fiul tau.

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: