BlogulluiAndreiFete si flori

In ultimele seri am inceput sa vorbesc cate un pic despre gradinita cu Andrei: cine ii sunt prietenii, cum se joaca ei acolo, lucruri din astea…

Asa am aflat ca in continuare ii place de Ingrid, si ca ea nu il prea baga in seama, adica nu vrea sa se joace cu el. Si Andrei, la un moment dat, mi-a spus ceva de genul “Trebuie sa gasim o solutie, mami, ca sa se joace Ingrid cu mine”.

Vorbind ieri la masa despre asta si cu Liviu, a venit el cu o super idée: sa ii dea Andrei o floare.

Andrei a vrut sa ii dea o floare roz.

Zis si facut, azi am cules o zambila din gradina PC 51 si i-am dat-o lui Andrei sa i-o ofere lui Ingrid.

Am repetat pe drum ce o sa ii spuna el, dupa aia ce ar trebui sa spuna Ingrid, si in final ne-am infiintat la gradi – cu floare cu tot (cam sifonata, dar la 4 ani atentia la detalii nu e la maxim).

Andrei  era fericit la maxim, si entuziast, de idea de a oferi  floarea. Asa ca a intrat in clasa, s-a dus la Ingrid, si i-a spus “Ingrid, am adus o floare pentru tine. Ca sa te joci cu mine!”

Ingrid a acceptat gratios floarea, l-a pupat imediat pe obraz (cu destul de multa insufletire as zice), dupa care s-a dat loc sa mai lase doi flacai sa il pupe pe individul Andrei.

Am vorbit si cu dna educatoare, mi-a zis ca Ingrid e foarte ceruta ca si companion de joaca, si de baietei si de catre fetite, so…..e o lupta acerba, asta e!

Cred ca e momentul sa ne pregatim de petrecerea de ziua lui Andrei.

A, si sa nu uit, Marta, prietena lui Ingrid, am intrat in vorba cu ea, ne-am prezentat, si mi-a spus dupa aia ca si ei ii plac florile 🙂

 

Reclame

Trackbacks & Pingbacks

Comentarii

  1. * Diana says:

    Asadar, a avut rezultate floarea? Se joaca Ingrid cu el? Daca nu, eu zic sa luati in considerare si varianta Marta.. :))))

    Publicate 5 years, 10 months ago


Comments are not allowed at this time.

%d blogeri au apreciat asta: