BlogulluiAndreiMicul schior

Avem asa ceva: Andrei Baloiu!

Evident, dupa ziua de azi, intrebarea care se pune este daca vrem sa continuam in aceasta directie. As zice ca da. Liviu clar o sa zica ca da!

De ce zic asta?

Him, usor de raspuns: am avut o super super vacanta, cu o super super plimbare romantica prin parc/ Sinaia si mancat la restaurantul meu super preferat  – nu, nu am asa ceva in fiecare oras – dupa o zi care promitea foarte foarte mult (soare si zapada perfecta, proaspata si un pic afanata) – dupa toate astea pisoiul meu a cazut si si-a rupt piciorul. Si nu oricum, ci asa, cu tot tam-tam-ul, cu necesar de operatie si cu plimbat de la doctor la doctor, din spital in spital (da, incredibil dar adevarat: in spitalul de ortopedie tot la urgente te trimit in Bucuresti).

Asadar, speram ca noi, subsemnata si domnul Baloiu junior, sa avem noroc de picioare ne-rupte si sa ne facem curaj pe ce a mai ramas din iarna sa consumam punctele de pe cartela din Azuga.

Urmeaza si poze…dupa ce ne calmam un pic si reusesc sa scot totul din bagaje.

A, da si sa nu uit: Andrei se minuneaza constant de cata grija avem noi adultii de copiii mici ca el. E de bine….mai ales ca el vrea sa aiba multi copii 🙂


%d blogeri au apreciat asta: