BlogulluiAndreiVine vaca

Andrei are in continuare un ritual de mers la culcare. Inca ii punem muzica. Avem aceleasi lucruri pe care le facem in aceeasi ordine.
Iar ceea ce ii place cel mai tare e sa vina vaca. Da, zic bine, vaca. Avem o vaca, albastra cu galben, pe care am cumparat-o in primul an al relatiei mele cu Liviu. Nu pentru noi, ci ca sa o facem cadou, nici nu mai stiu cui. O fetita, dar nu mai stiu fetita cui.
Anyway, nu s-a mai intamplat, asa ca vaca e in ownershipul nostru.
E, si vaca asta, care de obicei era in afara cercului intim de maimutoi (de fapt, sunt doua cercuri importante: al lui Andrei si al meu & Liviu). Si la un moment dat, pentru ca aveam probleme in a il convinge pe Andrei sa se bage mai repede in pat, am inventat un joc: venea vaca si vroia sa ii fure sacul. Asa ca Andrei trebuia sa se grabeasca sa intre in sac, ca sa nu i-l ia vaca. Silly, I know.
Dar a functionat.
Asa ca acum, de fiecare data cand e vorba de bagat in sacul de dormit, Andrei asteapta sa vina vaca. De fapt, el intreaba : vine vaca ? Ii place la nebunie joaca asta, mai ales pentru ca stie ca e o joaca si ca vaca nu are nici o sansa sa castige. Dar intra si el in joc. Noua ne convine.
Si iata cum ne-a convins Liviu sa ne construim viata in jurul maimutoilor.
In episodul urmator trebuie sa vorbesc si de porc. Dar pe data viitoare.

PS: Andrei a stat iar acasa 3 zile saptamana asta, pentru ca tusea destul de rau. Tusea s-a transformat in multi muci intre timp, ceea ce Liviu sustine ca e mult mai bine, doar ca incepand de azi il suspectam si de conjunctivita, avand in vedere cum ii curgea un ochi. Ciudate bolile astea de copii…..

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: