BlogulluiAndreiTrenuri……si avioane si masini! Avansam

Andrei a inceput de doua saptamani gradinita.
In prima zi, in loc sa ii salute pe copii traditional, cu Buna dimineata, a ales sa intre si sa tipe Bau!
Intrucat eram intarziati, si erau toti copiii de fata, inclusiv dna educatoare, a fost destul de haios. Sau asa mi s-a parut mie. Si lui Andrei, sunt convinsa. Dna educatoare s-a uitat cam chioras la noi, la amandoi. Asa ca eu am disparut instantaneu, nu inainte de a ii spune totusi lui Andrei sa spuna si Buna dimineata. Ceea ce Andrei nu a facut.

Saptamana asta Liviu a inceput de-rasfatirea. Adica, nu mai acceptam sa ni se spuna NU, BA NU, si VREAU.
Ma rog, teoretic.
Multe multe pedepse…..
Si multi nervi, evident. Asta pentru ca Andrei s-a cam prinsa ce si cum si a inceput si el sa fie smecher. Imi aduc aminte acum de cum imi povestea Marinela ca era Liviu cand era copil – capos, il pedepsea si aproape ca ii multumea Marinelei ca a fost pedepsit, ca sa o enerveze la maxim.
Cam asa face Andrei acum. S-a apucat Liviu intr-o seara sa ii stranga locomotivele. Drept pedeapsa pentru ca nu vrea sa se spele pe dinti (eternal nightmare).
Ei bine, ce credeti ca facea Andrei? Se uita la Liviu de pe marginea patului si ii spunea ce locomotive trebuie sa mai ia de pe jos, sa nu cumva sa rateze vreuna. Genial! Si zambea, evident.

Stiu, stiu, sunt ca mamicile alea care se lauda cu dnul Goe.

In schimb, am facut niste mici progrese cu adormitul seara. Nu ne mai striga de atatea ori (in ultima vreme ne striga de 10 ori sa venim la el pe n pretexte, dupa ce il puneam in pat).

Feber-ul vietii! La ce ne-a folosit! Scapi un pic fraiele din maini si o iei de la capat.

In schimb, cu spalatul pe dinti nu prea stiu cum sa fac, recunosc ca suntem cam varza. Nu vrea si nu vrea.

In weekend am revizitat muzeul avioanelor. A fost muuult mai interesant de data asta, mergand si Liviu cu noi si explicandu-ne niste chestii ciudate despre avioane. Nu ca ne-ar fi interesat prea mult, pe mine si pe Andrei, dar a fost o incercare mai educativa decat ultima noastra vizita la muzeu.
Acum, ultima dorinta a individului este sa mergem la muzeul de masini. Anybody? Eu nu stiu sa existe asa ceva la noi. Dar ma pun pe cautat.

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: