BlogulluiAndrei2 in 1

Azi am fost la un super restaurant. Multe, muuuulte multumiri Ralucai pentru sugestie. De ce? Pai, pentru ca nu doar ca avea loc de joaca domnul restaurant, dar, mai mult, am putut sta la masa si sa ne uitam de acolo la Andrei cum se joaca, fara sa miscam more or less un deget.

Se cheama Lamisto si e situat in complexul studentesc Tei – Str Oltetului. Habar nu aveam a exista aceasta locatie, insa acum ca am gasit-o, intentionez sa mergem si sa mergem si sa tot mergem. Bonus: mancarea a fost buna si servirea bunisoara.

Andrei a fost incantat, a sarit si el de data asta pe trambulina, de obicei ii era cam frica, acum l-am tinut de maini si s-a bucurat.

Ce-i drept, mai citisem eu de o super locatie, si anume Phill, in Pipera, dar aici am vazut ca preturile erau foarte piperate, mancarea mai de fite si mai high cuisine, asa ca nu regret deloc alegerea de azi.

De maine, gradinita, here we come!

Reclame

Trackbacks & Pingbacks

Comentarii

  1. * cristina says:

    Eu pot sa iti recomand o pensiune pe care am descoperit-o de curand la Moeciu..pe acelasi principiu ( tu stai..enjoy ce vrei tu si copilul e super fericit prin curte/interior etc..) Arnica se numeste -Moeciu de Sus..preturi un pic mai mari, mancare suuuper buna..servire ok..si restul de vis 🙂

    Publicate 6 years, 10 months ago


Comments are not allowed at this time.

%d blogeri au apreciat asta: