BlogulluiAndreiCu trenul

Azi am fost la munte. O zi. Cu trenul. Scum, domne, scump, dincolo era mai ieftin….

Andrei s-a extaziat din plin. Ce-i drept, daca incerci sa privesti lucrurile de la 0, e si cazul…trenurile astea chiar sunt ceva super. Mai ales de cand sunt vopsite colorat, aproape fiecare vagon in alta culoare. Am fost si pe munte, adica pe un traseu, sauam icnercat, mai bine spus, nu ne-am propus sa il si termina. Cu pauza de rigoare in poienita si cu o masa copioasa la restaurant 107, chiar a fost o zi reusita. Pacat ca eu eram racita cobza si nu prea puteam respira ca sa ma bucur la maxim. Dar Andrei a fost ok. La fel si Liviu si buni tata.

Pe drum sprea casa, adica in tren, Andrei a adormit. Asa ca s-a soldat si cu cateva dulciuri excursia. Mi se pare normal, doar am consumat la calorii mergand pe carare…..maine gratar din nou. De data asta cu Nori, Dan si K si Laura. Fara dulciuri, ca prin cartier potecile sunt scurte si nu la deal.

A, si inca ceva: Andrei a mers tot drumul pe picioarele lui, mai pacalit, mai convins, nu l-am luat in brate. Sau pe umeri. Se simte ca face 3 ani intr-o saptamana 🙂

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: