BlogulluiAndreiAm revenit

Azi l-am inscris pe Andrei. La o gradi de stat. Care arata foarte bine. Ce-i drept, nu e foarte aproape, dar….nu le poti avea pe toate, presupun.
De duminica am inceput operatiunea ‚renuntare la supt deget’. Adica, l-am dat pe individ cu Mavala Stop pe unghiile de la degetul mare, ca sa nu il mai bage in gura. A functionat, in sensul ca nu a mai putut sa il bage in gura, dar a fost foarte rau la somn, cand era momentul critic pentru suptul degetului…..am plans, am plans….acum suntem mai bine.

Tot azi am fost si la mall sa cumparam incaltari. Am luat. Asa ca inca o victorie pe drum. Si pentru ca vorbim de drum, in timp ce mergeam spre mall am vazut un copil de masina, asteptand salvarea. Da, te pune pe ganduri, cand vrei sa mai stai o ora la serviciu ca sa faci nu stiu ce prostie, poate ca mai bine te gandesti sa te duci acasa sa te bucuri de ceea ce ai, nu?

Incepand cu sapt trecuta Andrie merge din nou la gradi, s-a terminat vacanta de Pasti. Si pentru ca a avut timp sa faca un reset deocamdata e foarte ok cand il duce Liviu la gradi. Fapt care mai ca ma face sa ma gandesc ca e foarte bine sa continue Liviu sa il duca la gradi.

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: