BlogulluiAndrei


« | Prima pagină | Circ »

La bunici

Victorie!

A facut Andrei o saptamana la gradi din nou si am ajuns si in weekend la Constanta.

Andrei a fost nebun de fericire,s-a bucurat la maxim de bunici si bunicii de el. Pe de alta parte, cand l-am intrebat daca vrea sa il lasam la buni mama, a zis ca da, dar si cu mami si cu tati. So…..

Il dau cu crema din belsug in continuare. Pentru amatori, si nu numai, cremele cele mai scumpe le cumpar de la farmacia tei, care si-a deschis mai noi si o sectie doar pentru copii. Sunt mult mai ok preturile decat in lanturile mari gen Sensiblu.

Pe langa creme, continuam regimul fara lactate, si ne gandim sa incepem si fara miere. Asta ca sa fim 100% siguri. Dar vedem. Cum s-ar zice, vazand si facand.

Azi l-am dus eu pe Andrei la gradi. Nu a plans. In schimb, a plans dupa aia, dupa cum mi-a povestit si dna Mariana. Am ridicat si toate materialele din ultimele 2 saptamani. Asa ca acum avem un pumn de coli A4 pline de acuarele si desene de ale lui Andrei. Picasso nu cred ca o sa devina. Desi…you never know.

Baietelul e foarte haios acum ca vorbeste mai mult. Pune intrebari foarte ‘smart’ de genul ‘De ce e sus cerul?’.

Il las pe Liviu sa explice chestiile complicate, doar el e cel care de abia astepta sa vorbeasca copilul.

A, da, si nu am trecut inca de faza Thomas. Inca trenurile sunt cel mai minunat lucru inventat de Dumnezeu. Pe drum spre Constanta,am trecut pe langa cateva, si de fiecare data haplea se bucura, dupa care mai vroia sa vada ‘muuulte’ trenuri. Chiar nu ma asteptam sa circule atatea trenuri. Ba chiar am vazut unul pazit de oameni inarmati (vreo 3). Ce-i drept, transporta petrol. Sau asa spunea eticheta.

 

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: