BlogulluiAndreiVerdict: fara lapte

Da, am fost la doctor, am luat rezultatele. La doua paneluri de alergii. Pentru Andrei. Si se pare ca e alergic la lapte. Cel de vaca, mai exact, dar ca sa fim siguri ni s-a recomandat sa nu riscam cu nici un lapte.

Asa ca timp de 3 luni vom tine o dieta fara lapte. Vorbesc la plural pentru ca pot sa imi iau adio de la briosele mele de mult visate, pentru care tocmai achizitionasem weekendul trecut niste super forme de la Ikea. Asta e!

Dar asta nu e tot. Mergem la gradinita. Unde nu ramane decat Andrei. Spre marea lui suparare, suparare pe care o arata prin plansete. Multe si zgomotoase, din alea cu lacrimi de crocodil. Si urlete.

Asa ca diminetile sunt minunate.

Partea cea mai buna zilele astea a fost ca am primit o gramada de martisoare, de calitate. Mai precis, cateva din ele facute de Andrei la gradi (suspectez ca a fost ajutat masiv).

Andrei a inceput sa spuna chestii haioase, de genul ” Ce faci?” si ”Iubi” si sa ma ia in brate in timp ce zice asta. E? Asa da, sa tot faci copii 🙂

Am citit aici un articol care mi-a placut. Desi Andrei inca nu a ajuns la etapa asta, a jurnalului, desi in fiecare zi si el ii cere lui Liviu telefonul.

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: