BlogulluiAndreiInterstitial

Cuvantul asta capata semnificatii noi. Prima data l-am auzit in contextul in care Sara era bolnava.

Acum, la Andrei. Am fost la doctor, noi fericiti si cu sperante ca baiatul e mai bine (azi a fost mult mai bine). Ei bine, dna doctor a spus ca se aude ceva in partea dreapta si ne-a trimis sa ii facem radiografie si analize de sange. In celalalt capat al Bucurestiului, adica de unde am inceput: spitalul de pediatrie Medlife. Probabil ca am fi putut merge in alt sediu ca sa nu platim, dar intrucat era urgent totul, ca sa ne intoarcem la dna doctor ptr interpretare, am hotarat sa mergem acolo.

Rezultatul: un copil intepat in vena, un copil radiografiat dar vesel, si o interpretare cum ca secretiile sunt in zona interstitiala, adica aproape de plamani. Dar nu la plamani. Adica, cu alte cuvinte, acelasi stadiu in care eram sambata seara.

Asa ca marim dozele de aerosoli. Si de medicamente. Si nici maine nu ma duc la munca.

Raluca, cand poti, te rog mult suna-ma, ma intereseaza foarte mult povestea Sarei in detaliu, acum ca va calcam pe urme.

Inutil de mentionat, dar placut: Liviu s-a intors acasa cu taxiul, ca eu sa ma duc la doctor cu analizele ptr interpretare. Si cand a trebuit sa plateasca si a vazut taximetristul copchilul, s-a minunat de cat de frumos era. Deh….nu le poti avea pe toate, si frumusete, si sanatate, si rasfat, si multi pupici….

Azi a fost si bunica pe la noi. Bunica tata. Andrei s-a bucurat mult si s-a jucat numai cu ea.

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: