BlogulluiAndreiProgrese

Andrei stie sa zica inca un nume de fata: Ana. E drept, o pronunta ca un fel de Hanna, dar e ok 🙂

Ana e colega lui de gradinita si se pare ca azi s-au jucat cu bilele impreuna.

Cam atat. Nu atat a facut el la gradi, ci atat am aflat eu, in cele 10 minute cat am stat cu el si Liviu de vorba azi. Pentru ca sunt o mama moderna. Si pentru ca mamele moderne vor cariera. Tot din motivul asta scriu si din ce in ce mai rar pe blog, si tot de asta o sa ma apuc peste 5 minute sa lucrez la un raport. Traiasca cariera!

In seara asta am aplicat la culcare planul B. Ma rog, era initial planul A, dar Liviu a reusit nu stiu cum sa ma convinga ca e planul B.

Planul e urmatorul: lasam copilul sa planga. Fara gadi gadi, fara misu minu si pisi pucu.

Jap jap!

Adica, Andrei isi aranjeaza tot pentru culcare (el, nu noi), dupa care il pupam si iesim din camera. Evident, primul lucru e sa inceapa sa planga si sa se dea jos din pat, venind la gratiile de la scari, unde ma striga.

I-am explicat ca striga si plange degeaba, dar…..trebuie sa testeze, nu? Doar mamica lui lucreaza pe research.

Dupa 3 minute m-am dus la el, foarte suparata, l-am intrebat cu mult calm ce e, mi s-a explicat pentru a mia oara ca ‘nu tot gata’. Adica, nu e aranjat tot in camera pentru nani. Habar n-am cum am ajuns aici, am tot lungit si lungit ritualuri stupide, dar e cazul sa renuntam la ele.

Asadar, Gugulont, oi fi tu dragalas, dar de acum incolo scoatem armata. Adica, iti aranjezi singur camera, si daca nu iti vin destule idei sa o faci eficient intr-un minut, te trimitem la curs de time management.

PS Banuiesc ca e o intelegere intre cel mic si cel mare, ambii Baloi, ca prea merg mana in mana pe rasfat si pozne; azi la masa de seara l-am prins pe Andrei jucandu-se cu paharul (il tot muta) in timp ce Liviu fugarea paharul ca sa toarne apa…..stiu, pentru cei fara copii e ceva banal;

pentru cei cu copii de 10 ani e ceva normal;

pentru cei cu copii de 6 ani e ceva frustrant;

penru cei cu copii de 2 ani jumate e ceva fun, dovedeste ca nazbatia ta are simtul umorului si stie sa faca sotii (a se citi cu s de la sarpe si nu altfel!)

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: