BlogulluiAndreiO zi mare

Azi a fost ziua schimbarilor.

Adica, eu am reinceput sa lucrez in weekend. Dar mai important, a venit scaunul. Pentru Andrei. La insistentele lui Liviu si ale Marinelei, i-am luat un nou scaun. Care, ce-i drept, e tare fain, acum poate sta cu noi la masa fara probleme, si se si urca pe el foarte usor. Problema era ca e facut din lemn masiv de fag, si deci groaznic de scump.

O alta schimbare a fost ca nu am mai mers la cumparaturi, pentru ca tati s-a culcat la 3 azi noapte. Asa ca l-am lasat sa doarma. Ce-i drept, si el m-a lasat pe mine sa lucrez dupa aia.

Dar toate astea sunt nimic pe langa ce urmeaza sa va spun: astazi l-am mutat pe baietel in patul mare. Adica, am eliminat din camera lui patutul de bebe, cu gratii, pe motiv ca el nu mai e bebe. Am facut diverse mutari prin camera lui si am aranjat totul. Patul e enorm pentru el, ar cam fi si pentru mine, dar e deja la el in camera asa ca nu avea sens sa mai luam altul. Asadar, azi la pranz a dormit in el, la fel si seara.

Mai greu a fost la culcare seara, cand vroia sa raman langa el. Pentru ca pana acum, cand se culca in patul mare, ramanea cineva langa el. Doh!

Oricum, eu sunt fascinata, credeam ca o sa fie mult mai greu de atat, si ca o sa se trezeasca de nenumarate ori pana se obisnuieste. Si se pare ca m-am ingrijorat degeaba 🙂

Urmatorul pas e sa ii ducem 90% fin jucariile din living in camera lui, sa ii luam si niste rafturi pentru cutiile cu jucarii, si cam atat. Sa se joace in camera lui. Wow, parca nu imi vine sa cred ca ar putea sa se intample asta.

Noapte buna!

Reclame

Trackbacks & Pingbacks

Comentarii

  1. * mihaela penciu says:

    Mai mami si tati baiatul chiar nu mai este bebe!!!Ma bucur tare mult ca au loc atitea schimbari in vietile voastre,din ce in ce mai bine sa vedeti voi cum va fi cind vor incepe tirurile cu de ce,cum,care cind si multe ,multe altele.Va doresc sanatate si nervi din otelul cel mai bun,va pupicesc pe toti!

    Publicate 7 years, 3 months ago
  2. * Diana says:

    O zi mare intr-adevar, iar prichindelul s-a adaptat cu brio! 🙂 Abia asteptam sa vedem versiunea updatata a casei.

    Publicate 7 years, 3 months ago


Comments are not allowed at this time.

%d blogeri au apreciat asta: