BlogulluiAndreiNu mai vrem Ham!!!!!!

Am dat de greu.

Adica, azi s-a imputit treaba. Totul a inceput cu dna Mariana, care m-a sunat la pranz sa imi spuna ca nu a ajuns acasa una bucata Ham.

Asadar, apuca-te Roxana si da telefoane sa afli cine l-a vazut ultima data pe Ham. (reconstituire cred ca e termenul)

Putea fi in masina gradinitei, la gradinita, in masina lui Liviu, sau acasa, pierdut pe undeva.

Evident, era la gradinita. Educatoarea se pare ca nu remarcase asta. In fine, dupa ce i-am explicat ca e vorba de viata si de moarte aici, si-a cerut scuze si a spus ca de acum o sa fie mai atenta.

Oricum, cu ocazia asta am mai pus si alte intrebari, si am aflat ca Andrei sta in continuare singur, nu se joaca cu ceilalti copii. Sta cu catelul, cu degetul in gura. De mancat nu mananca nimic, doar se uita la copii cum mananca. Ce-i drept, nu am avut programul de masa de saptamana asta, dar stiu ca le dau in fiecare zi altceva la gustarea de ora 10.

Iar cand am ajuns acasa, am mai aflat ceva, si anume ca se mai si tine sa faca caca la gradi. Adica, incepe sa se constipe. Stres! La doi ani jumate stres!

Si educatoarea mi-a spus toate astea pentru ca am intrebat-o eu, si am sunat-o eu, si nu pentru ca ar fi fost ea proactiva. La fel, ca solutie pentru recuperarea catelului a fost sa vina soferul la cursa de seara, dupa ce aduce ceilalti copii in Azur, unde stam noi. Dar asta a fost tot o solutie sugerata de mine, nu de educatoare. Oare vreau eu prea multe? M-am obisnuit prea mult cu evaluari anuale de multinationala?

Deci, copilul nu mananca, nu se joaca cu alti copii, si i se mai si da Ham pe mana. De ce il mai trimitem la gradi atunci?

De maine am hotarat ca nu i-l mai dau pe Ham. Eventual, o sa ii dau alt maimutoi la el, dar in nici un caz Ham. Asta din cauza ca mi-a zis bona ca e drama nationala daca nu il are pe Ham. Azi nu a dormit si s-a chinuit rau de tot fara el. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf!

SOS. Scapati-ne de Ham!

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: