BlogulluiAndreiUn nou virus ataca Romania, se pare ca headquarterul e in Pipera…

Pe data de 30 septembrie anul acesta, la bordul avionului OB 124 Brussels-Romania a ajuns un virus extrem de periculos.

Pana acum a infectat deja o tanara doamna (inteligenta, frumoasa, extrem de seducatoare, bla bla….); dar nu s-a oprit aici. A ajuns si la sotul minunatei doamne, unde s-a stabilit ca la el acasa, avand in vedere ca sotul, pe nume Liviu Baloiu, nu mai mancase fructe si legume proaspete de ceva vreme.

Din pacate, nici aici nu se termina vestile ingrozitoare. Urmatoarea victima este un baietel, de numai 2 ani si 5 luni, un ingeras, Fat Frumos al zilelor noastre (de altfel, fiind baietelul doamnei frumoase, se explica…).

Asa ca astazi baietelul, pe numele lui Andrei Baloiu, alintat gugulont si gugu si autodenumit Dei (modest, in latina), a avut o zi mai proasta. Cu febra, cu tuse, cu multi mucisori, si cu multe accese de plans.

I-am facut aerosoli, i-am bagat ser fiziologic la greu, antitermice si Tantum Verde. Iar maine la prima ora ne aventuram pana la doctor. La prima ora pentru ca doar atunci am putut gasi doctor pediatru la Medlife, ceea ce evident inseamna ca tot orasul Bucuresti este impanzit de copii bolnavi. En garde!

Gradinita,  sa ramai cu bine, deocamdata, noi ne facem bine.

Weekend cu soare!

(in imagine cele doua frumuseti, una imbibata bine de tot in ceai)

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: