BlogulluiAndreiCocosel decalotat

Sunt foarte fericita mamica a unui baietel cu cocosel decalotat. Complet. Dap, am facut-o, azi am fost la doctor si nici nu apucam noi bine sa ne dezmeticim ca se si intamplase….fara complicatenii, fara sa forteze prea tare, fara instrumente chirurgicale….in fine, ce mai, destul de ok domnul doctor.

Pe de alta parte, am plecat de acolo cam pe ganduri, in sensul ca prea nu am vazut deloc stransa mizerie sub domnul cocosel. Ceea ce ma duce cu gandul la intrebarea: si atunci de ce am mai facut asta, daca nu se aduna mizerie? Doar pentru ca de un an de zile toti doctorii imi zic sa fac asta? Si toate mamicile de baietei imi zic ca au facut-o si ca a iesit super mizerie de acolo? Him……dragul meu gugulont, a plans el putin, dupa care si-a revenit, mai ales dupa ce a primit o punga de pufuleti, si n-a mai zis nimic. Cand am ajuns acasa dansa pe muzica populara fara nici o treaba. A facut si pipi fara nici o problema, deci all in all suntem ok.

Tomorrow is another day….si nu, deocamdata verdictul e ca nu au mai aparut bubite noi. Deocamdata….

Reclame

Trackbacks & Pingbacks

Comentarii

 1. * Copacul Meu says:

  Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
  Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
  Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
  1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
  2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
  3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
  Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina „schimb de link” vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
  Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
  Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

  Publicate 7 years, 6 months ago


Comments are not allowed at this time.

%d blogeri au apreciat asta: