BlogulluiAndreiNoutati si loc de joaca

Weekendul trecut a fost un weekend prelungit. Mai exact, am fost plecati de vineri pana luni la munte.

Si ca sa avem putina sare si piper, am fost impreuna cu Sara. Si parintii ei J

A fost super tare aceasta iesire, una din cele mai reusite de dupa aparitia lui Andrei. Cu alte cuvinte, am invatat (mai bine mai tarziu decat niciodata) ca atunci cand ai un copil, cel mai simplu ptr tine e sa il inhaiti cu alti copii.

Bine, si programul a fost foarte pe placul meu, in sensul ca nici nu terminam bine o masa si faceam 30 de minute pauza, ca trebuia sa cautam restaurant pentru urmatoarea masa….ce mai, ne-am plimbat din restaurant in restaurant, ceea ce pentru un gurmand ca mine nu putea fi decat de bine. Si cred ca si sticla de vin rosu desfacuta in fiecare seara, dupa ce culcam copiii, a ajutat mult la reusita excursiei.

Si am mancat chiar si papanasi.

Anyway, the botoom line, pe langa faptul ca Andrei e super indragostit de Sara (Sasa cand se trezea, Sasa cand se culca, Sasa mereu….), am mai aflat ceva, ceva extrem de important: atunci cand merci cu un copil mic la masa e bine ca restaurantul sa aiba si loc de joaca. Este chiar foarte bine.

Asadar, am dat un search pe net, si iata ce am gasit, restaurante in Bucuresti care au si loc de joaca:

La piazzetta

Diamon (Tineretului)

Cocosul rosu (Militari)

Marriott

Casa di David herastru, Soseaua nordului

Fabrica

Gil – Baneasa

Villa belagio

Aroma de acasa

The library – Mobexpert Pipera

Nu aruncati cu pietre daca nu sunt ok locurile astea, nu sunt testate, eu doar am facut centralizarea a ce am gasit pe net. Dar cu siguranta ca vom incepe sa le vizitam, rand pe rand, prea ne e bine la locurile de joaca (dupa cum am aflat si azi, cand au venit Liviu si Andrei la mine la munca sa ma scoata la masa, si am mers toti trei la restaurant, unde Gugu s-a transformat in domnul Goe).

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: