BlogulluiAndreiLa atac!

Tot apar bube. Si azi a plans o ora jumate dupa ce s-a trezit. Astea sunt vestile proaste.

Vestea buna e ca azi a mancat la un moment dat vreo 6-7 biscuiti si mult praf de cereale. Manca, plangea, dupa care iar mai indesa in gura si mesteca. Asta e! Ma doare, ma doare, da cat o sa rabd de foame!

Am iesit si afara, doar jumatate de ora, in curte, dar….afara! 🙂

Am fost si la doctor. Asa am aflat ca cel mai bine e sa ii dam cu 15 minute inainte de masa cu Tantum Verde, si dupa masa sa ii dau cu solutia cu glicerina boraxata. Doh! Asta n-am stiut-o! Plus ca ne-a zis dna doctor o chestie care pare de bun simt acum, dar pentru ca nu am stiut-o ne-am chinuit ca naiba, si noi si copilul: noua ni se zisese sa il dam in gura cu un tifon inmuiat in solutia de glicerina. Ei bine, intrucat Andrei nu statea pe loc sa il dam, il tot frecam si il racaiam la rani. Asa ca doctorita de azi (Ciaus Raluca) a venit cu o propunere super: sa ii pun jumatate de lingurita de solutie pe limba, ca oricum se imprastie in toata gura. Zis si facut. A fost mai cu piscaturi, dar in nici un caz nu a fost scandalul care era pana acum. Din seria da-ne, Doamne, invatatura cea de pe urma……

A, si am mai adaugat siun sirop cu minerale si vitamine in dieta, ca tot nu manca el nimic, si ni s-a confirmat ca nu e deshidratat in momentul de fata. Plus de asta, azi l-am hranit cu seringa, i-am bagat in gura fara sa ating nici limba nici buze….si asa am bagat un iaurt jumate in burtica. Dap, cu seringa. Nu mai vorbesc de apa….

Si nici febra nu a mai facut azi. In schimb, dna doctor ne-a zis ca bubele de pe limba pot sa dureze si 2 saptamani…..cu rabdarea treci si  marea.

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: