BlogulluiAndreiMicrounde

Astazi m-a sunat dna Mariana pe la 10. Sa imi spuna ca e in stare de soc, ca a cazut dulapul cu sertare, si ca in ultima secunda l-a tras pe Andrei de langa el. Mi-a cam stat inima in loc. Asa ca acum legam cu sfoara dulapul. Sau trebuie sa facem asta. Dupa care va trebui sa il fixam in perete. Bine, am mai vrut noi sa facem asta, dar……

Pe de alta parte, Andrei e rasfatat. Noutatea consta in faptul ca acum e de acord si Liviu, ba chiar recunoaste ca el l-a invatat asa. Face crize de isterie de genul eu urlu pana primesc ce vreau. Si nu primeste. Asa ca urla si urla si rula pana oboseste. Dupa care de multe ori adoarme. Sau pica lat in brate la ursuflete.

Oricum, o intamplare haioasa de acum doua zile: in bucatarie, eu mancam. Vine si maimutoiul, vad eu ca are la el o craticica de jucarie, si ce credeti? Se duce cu ea la cuptorul cu microunde si imi face semn ca trebuie sa o pun inauntru. Doh!

La gradinita nu l-am mai dus, pentru ca a tot fost bolnavior. Adica racit. Si cand il apuca il apuca…dar vinerea asta sper sa fie  ok si sa il ducem din nou.

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: