BlogulluiAndreiBataus

Andrei e mucos. Rau. Si a facut si febra acum doua zile. Nu pot sti cu siguranta ca are legatura cu gradi…

Iar despre gradi, ultima data cand l-am dus, adica lunea asta, am ramas si eu un pic cu el. Mai erau vreo 5 copii, si ingrijitoarea, care are grija de ei pana la 9, cand vin educatoarele.Cum am intrat, Andrei a vrut sa urce sus. M-a chemat si pe mine, asa ca am urcat impreuna. Si nici nu urcam noi bine, ca ce imi vad ochii….in camera era un baietel cam de varsta lui Andrei, cocotat pe un scaun in dreptul ferestrei, care era deschisa, si aplecat inafara. M-am panicat putin, dupa care l-am luat de acolo, i-am explicat bla bla…si am inchis fereastra. Oricum, cand i-am spus asta dnei ingrijitoare, mi-a explciat si ea mie ca geamurile nu stau deschise decat pe sistemul celalalt (cu el deschis sus, ca la termopane), ca sa nu fie nici un pericol. Si atunci de ce cand am venit eu baietelul ala era aplecat peste fereastra deschisa?

In fine, am vorbit si cu educatoarea, directoarea, dar, the bottom line, am senzatia ca la gradinita asta e un fel de learning by doing, si nu stiu daca vreau ca Andrei sa fie unul din cobai.

Ce-i drept, cand am intrebat-o pe Raluca, mama Sarei, cat e programul scurt la gradinita germana, si am aflat ca e 1600 ron, m-am cam panicat un pic, si m-am reintors la ideea ca noi nu vrem gradinita internationala si de brand and stuff.

Acuma, habar n-am ce sa facem in continuare. Dar e clar ca Andrei face chestii bune la gradi. De exemplu, azi e prima dimineata dupa multa vreme cand s-a spalat pe dinti, i-am dat lui periuta si s-a spalat singurel, asta dupa ce l-am intrebat daca la gradi copiii se spala pe dinti si mi-a confirmat. So….exista si parti pozitive. Plus ca educatoarea mi-a spus ca mananca singur si destul de mult, ceea ce acasa nu prea se intampla. Bine, dna Mariana cand l-a luat luni de la gradi ne-a povestit ca a mancat de a spart dupa aia si a si baut nu stiu cata apa…..asa ca iarasi nu stiu ce sa cred. Dar cei de la gradi mi-au spus ca ei sunt dispusi sa filmeze o data cum mananca Andrei.

Anyway, bottom line, luam o pauza si mai vedem, dupa ce se face bine.

A, si si-a pierdut si sepcuta la gradi.

In rest, se agraveaza treaba cu bataia, parca pe zi ce trece, si cu ridicat bluzele copiilor sa le vada buricul. Ceea ce e naspa, dar chiar nu stiu cum sa mai reactionez ca sa nu mai faca.

Ba mai mult, nu stiu la cine a vazut el, dar a inceput cand il cert, sa isi dea singur palmute peste fata. Doh! Presupun ca o sa tot vina cu chestii din astea de acum incolo.

Reclame

Trackbacks & Pingbacks

Comentarii

  1. * alina suditu says:

    Daca rezolvi problema cu bataia da-mi si mie un semnal. Ca si fi-miu face spectacol la cresa. Am incercat cu discutii, conditionare cu jucariile preferate si tot asa – dar nimic. Eu ma gandesc totusi ca pe termen mai lung partile educative ale gradinitei sunt mai bune decat partile rele. Toti reactioneaza la fel, nu e al tau mai deosebit decat altii in sens negativ. Cu raceala ne-am chinuit si noi foarte mult. Sebi nu a fost bolnav pana la cresa. SI pana a capatat imunitate a durat vreo 4 luni. :((

    Publicate 7 years, 9 months ago


Comments are not allowed at this time.

%d blogeri au apreciat asta: