BlogulluiAndreiDetalii

Saptamana asta Dna Mariana a trebuit sa lipseasca o zi sa isi rezolve pensia. Asa ca a trebuit sa gasim o solutie pentru o zi, sa il ducem pe Andrei undeva. Cum Marinela nu era, ne-am gandit noi sa il ducem la gradi.

Zis si facut.

Asa ca miercuri de dimineata am fost cu el la gradi, sa ii arat copiii si pe dna educatoare, sa vada locul si sa se familiarizeze un pic cu el. Prima reactie a fost sa se atarne de mine, sa ma ia in brate, de picioare, de ce apuca el….probabil se astepta sa il las acolo, desi ii tot spusesem ca doar mergem sa vedem gradinita. Oricum, cand a vazut ca nu plec, s-a relaxat, a inceput sa exploreze, sa se ascunda dupa perdea, sa stea pe la masute, sa rupa niste flori si sa vrea sa urce sus pe scari. Dupa aia am fost intr-o camera super colorata in care se juca cu toti maimutoii de acolo. Am intrat si la grupa mare, unde era cam haos, se juca fiecare cu cate ceva. L-a luat educatoarea si pe Andrei sa faca puzzle si chiar statea pe scaunel si lucra frumos acolo. L-am dus sa ii arat si patuturile, i-am zis ca acolo se face nani, si dadea sa se urce in patuturi. In fine, dupa aia am mai stat putin si am plecat. A fost ok sa plece cu mine, nu parea foarte suparat.

Dupa care, joi, a fost ziua de foc. La dus Liviu, pentru ca eu aveam emotii si ar fi simtit. A stat un pic cu el pana a inceput sa se joace cu o carte de colorat, dupa care i-a spus ca pleaca, si a fost ok. Fara urlete, fara scene…..peste o ora a trecut si Nana pe la gradi, sa verifice ca Andrei e ok, si, in mijlocul a 5-6 copii, din care majoritatea plangeau, Andrei se juca cu niste jucarii, nu avea nici o treaba. Buuun. Dupa care a venit partea mai putin buna. Adica, de pe la 10:30 pana pe la 13:00 nu am mai dat de nimeni, telefonic, de la gradinita, sa intreb ce face. La 12:30 trebuiau ei sa ne sune (asa rugase Liviu de dimineata) sa stim daca se duce unul din noi sa il ia, sau daca il lasam si la somnul de dupa amiaza. Si cum nu raspundea nimeni la telefon, am rugat-o in cele din urma pe dna mariana, care intre timp putea sa vina, sa se duca sa il ia pe baiat de la gradi, sau macar sa verifice ca e ok. Bineinteles, cu vreo 10 minute inainte sa ajunga dna Mariana acolo, am primit intr-un final telefon de la educatoare, cu mii de scuze…etc. Andrei era ok, acceptase chiar si sa doarma acolo, era ok cu copiii si cu mediul, bla bla…ce mai, super ok pentru prima zi de gradi. Liviu l-a luat pe Andrei la ora 5, 5 si un pic, si cand l-a vazut pe tati nu s-a aruncat in bratele lui, ci i-a zambit si a dat fuga la copii. So…..disperat sa plece acasa nu era.

Asa ca, pe langa lipsa de organizare care mi s-a parut evidenta si cand am fost eu si cand a fost Liviu, a fost ok la gradi si lui Andrei i-a placut. Maine merge din nou, dna Mariana nu a reusit sa rezolve ce avea de rezolvat joi, asa ca…vom vedea. Pana una alta, i-am luat si periuta de dinti cu capacel, doar doar o sa invete si el sa se spele pe dinti ca ceilalti copii. Si trebuie sa ii fac bagajel. Si cam atat. Revenim cu detalii despre a doua zi de gradi. A, da, si nu am inteles de ce doar pentru mine ziua asta a fost al naibii de stresanta, Andrei si Liviu se pare ca nu au avut nimic. La fel si restul Bucurestiului. Doh! Stegulete pentru gradinita!

Reclame

Trackbacks & Pingbacks

Comentarii

  1. * alina suditu says:

    Felicitati pentru prima zi de gradi! Sa fie toate la fel de linistite 🙂 Si eu am fost la fel de stresata ca tine la prima zi de cresa. Si se pare ca doar eu am fost. O sa vezi ce progrese o sa faca Andrei la gradinita, din toate punctele de vedere, mai ales ca a acceptat-o asa de usor.

    Publicate 7 years, 9 months ago


Comments are not allowed at this time.

%d blogeri au apreciat asta: