BlogulluiAndreiLa bunici

Anul asta de Paste am fost in Constanta. La bunicu Doru si Mihaela si la bunica Livia.

Ei bine, ne-am intors cu un super rasfatat. Evident, nu a mancat mai nimic cat a fost cu noi, noroc ca a venit azi dna Mariana.

Pe de alta parte, s-a jucat foarte frumos cu bunicii si cu unchiul Alex, i-a placut mult de tot de ei, ii tot tragea de mana sa ii duca unde vroia el sa se joace. Foarte fun cu bunicii astia!

A dormit Gugu si la pranz, noroc cu Mihaela, care in prima zi i-a citit o poveste pana a adormit. Ce cantece, ce ritualuri…..

Am avut parte si de pozne, ca de exemplu intamplarea din parc: il ducem noi sambata dupa amiaza pe Gugu in parcul Tabacarie, unde e un foarte fain loc de joaca pentru copii. Si nu stiu cum la un moment dat eu si Liviu dezbateam daca sa o luam pe iarba sau nu….atat i-a trebuit Gugontului. Cand ne-am intors spre el, era la doi metri de o baltoaca. Pe ganduri. Liviu, in schimb, tatic grijuliu de fel, a tipat: Andrei, NU!

Atat i-a trebuit Gugontului. I-a aparut pe fata un ranjet, s-a intors catre baltoaca, si top in ea, inainte ca Liviu sa il prinda. Asa ca l-a lasat sa se balaceasca bine de tot acolo, spre deliciul nu stiu cator spectatori, care radeau de se prapadeau. Cu mine dand tonul, bineinteles. Daca a ras pana si Liviu pana la urma…. :)))

Nu de alta, baltoaca era de fapt cu noroi, nu cu apa in ea, iar incaltarile lui Gugu sunt din piele intoarsa, si singurele pe care le detinea la momentul ala. Asa ca l-am luat pe sus, noroit, l-am dus la bunica, si am probat ghetutele Naiarei, vecina bunicii, care e mai mare decat Andrei, dar e fetita, asa ca are picior mic. Bineinteles, lui Gugu nu se putea sa ii vina decat niste ghetute roz, ca deh, nici nu  ne zice nimeni ca e foarte frumoasa fetita noastra!

Nu ii mai iau haine rosii!

Oricum, a doua zi am fost din nou in parc, acelasi parc, mai atenti de data asta, eu cu Gugu si bunica Livia. Am ajuns cu bine la locul de joaca, unde ne-am distrat de minune, e super de super locul ala pentru copii mai mici, asa ca Andrei. Traiasca Hags!

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: