BlogulluiAndreiA nins

La noi a nins. Intr-o dimineata, zilele trecute. Dap, in casa. Cum asa? Pai, aveam eu o pudra de fata luata de demult, din Thailanda. Si cam uitasem de ea. Asa ca s-a gandit Andrei sa imi aduca aminte ca pudra exista. Asa ca a luat-o, a desfacut foita care bloca pudra sa iasa, si a inceput sa bocane cu sticluta pe peste tot, fericit ca iese un praf alb de acolo. Genial, nu?

Tot etajul era plin de pudra. Inclusiv copilul. Copilul Andrei.

In alta zi m-am pomenit ca o tuleste la baie si ca apuca peria de spalat wc-ul (cah!) si o baga in wc sa spele. Nu zic, teoria e buna, dar practica…..

Iar azi mi-a povestit dna Mariana ca intr-un minut cat l-a lasat singur, s-a dus la baie, s-a cocotat pe scaun, a luat o soseta si a bagat-o in chiuveta, sub apa, sa o spele.

Dap, asta e baietelul nostru. Un harnicel. Ii place la nebunie sa faca treaba. Cat am stat cu el azi, s-a tot chinuit sa spele o bluza, de la nagat in priza masina, pus detergent, dat drumul la butoane, scos bluza, scuturat si intins pe calorifer. Partea cu scuturatul cred ca ii place cel mai mult. Ma tot gandesc ce sa imi iasa si mie din asta, dar nu gasesc nici o utilizare buna a scuturatului. Damn! Da tot ne scoatem noi investitia la un moment dat, cum zice Liviu. It better be!

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: