BlogulluiAndreiSemne bune si rele

Gugontul meu suporta bine despartirea de mami. Ma rog, de altfel, l-am trainuit bine 🙂

E innebunit din cauza dintilor, musca si baloseste peste tot, iar imi e frica sa nu ia in gura chestii mici ca le inghite, parca are cateva luni din nou.

E innebunit si dupa telecomenzi si muzica – tv, radio – la radio da volumul super tare dupa care fuge stiind ca a facut o prostie. Se mai si sperie cateodata de tare ce il da….him! In schimb, danseaza cu incantare, pe orice muzica, si pe manele, si pe populara, si pe…..cantat de tati. Muzica sa fie, sau ceva asemanator. Da din cap in stil hip hop de zici ca il facem dansator.

S-a imprietenit in ultima vreme tare bine cu bunica Marinela, e innebunit dupa ea. Are un joc cu ea, ii tot duce o masinuta ca bunica sa porneasca masina. Si sambata, cand eram la ditamai masa la bunica, am incercat sa o lasam si pe ea sa stea cateva minute la masa. Nici o sansa, gugontul numai la ea vroia sa mearga cu masina, nici la mine nici la tati nici la nimeni!

Vineri seara, inainte de baita, l-a dezbracat Liviu in camera noastra. Si probabil ca i-a fost frig, asa ca a facut pipi pe covorul nostru mov pufos. Yummi, nu? Oricum, a tipat Liviu ceva de genul „F…!”, moment in care s-a oprit din pisu si a continuat in baita. Simpatic baiatelul 🙂

In weekendul asta a inceput sa inghesuie maimutoi in toate cutiile disponibile, daca n-a inghesuit-o pe mumica in cutia de lego….si pe catel in galetusa de nisip…saracul catel, tocmai il spalasem!

A mai facut progrese si cu duplo, pune o piesa peste alta mai usor acum. Insa, asta e tot ce face, nu vrea sub nici o forma sa construiasca ceva, tot ce face e sa se uite la noi cum construim, dupa care dintr-o miscare distruge tot cu super placere. Incep sa imi fac griji, nu mi se pare normal sa ii placa atat de mult sa distruga chestii. Sebi l-a poreclit deja „distrugatorul”. Sa speram ca nu o sa ii ramana numele asa, desi….semnele nu sunt prea bune.

A papat intre timp miere si lapte de vaca pasteurizat, gris si drob facut de bunica. Pana acum nu a patit nimic.

Azi l-am gasit in cojocelul de iarna al lui Sebi. Era super incins, dar dna Mariana sustine ca nu transpira, deci e ok. Nu e ok, pentru ca se incinge la greu si pentru ca daca il obisnuiesc acum asa, la iarna ce mai facem?!


%d blogeri au apreciat asta: