BlogulluiAndreiGugont racit

Gungontelul a primit de la bunica Marinela o jucarie noua. Foarte tare! Mai ales pe gustul lui tati. Care sta acum si construieste o casuta. Sunt niste placute de polistiren, fiecare cu o litera sau cifra inauntru. Si se imbina toate cu toate. Destul de dragute. Oricum, eu ma gandeam ca o sa ii ia ceva lui gughi sa se prinda cum se desprind una de alta si cum ies literele de acolo. Ei bine, nop. Deja nu mai e nici una lipita cu nici una.

Oricum, nici macar jucaria noua nu a putut sa il calmeze pentru mai mult de 15 de minute. Azi nu a dormit mai deloc. Azi noapte, la fel. E racit cobza, daca ieri i-a curs nasul non stop, azi a facut febra si deja nu prea mai putea sa respire. Iar azi noapte presupun ca si dintele si nasul….o minunatie!

Asa ca am ratat aniversarea lui Eddie, care insa a avut un super tort cu martipan J (multumim, Nana!). Nu ne-am mai dus nici eu nici Liviu pentru ca si noi suntem cobza. Eu nu mai pot vorbi, ca tot urmai ultimele mele zile de vacanta, iar Liviu e cu nasul in pioneze. Iar am racit in familie, ca deh, altfel nu era fun, nu?

In schimb, am fost plecati de dimineata, cat nu aveam febra, sa ii luam ceva de incaltat ptr casa. Si am luat mocasini.

Dupa care am pus, in sfarsit, protectia de scari, cu binecuvantarea si ajutorul lui Catalin, fara de care mai stateam cativa ani cu ea in ambalaj.

Ups, tocmai realizez ca am uitat sa ii pun picaturi in nas. Uf! Habar nu am cum o sa doarma la noapte, dar cred ca nu bine.

A, si da, printre semnele ca e racit a fost si acela ca de cateva zile nu mai mananca mai nimic. Plus ca stranuta foarte des. Bine, conform dnei Mariana, asta e ceva normal la gugu, el asa stranuta tot timpul. Doh!

Liviu e foarte tare! Dupa ce, de dimineata, inainte de a pleca a programat cuptorul sa porneasca la 9.30 ca sa se coaca marul, dar a uitat sa bage marul in cuptor, cand ne-am intors m-am enervat si, gandindu-ma ca nu mai facem nimic la cuptor pana maine dimineata, am bagat marul in cuptor. Numai ca, surpriza, Liviu a pornit cuptorul sa se incalzeasca ca sa bagam niste pizza congelata la cuptor, asa ca acum ne-am trezit cu un mar copt. Tare, nu? Presupun ca trebuia sa existe un echilibru undeva.


%d blogeri au apreciat asta: