BlogulluiAndreiBack in business

Suntem in Bucuresti. Am venit azi. Cu tot cu tati 🙂 Tati care a venit ieri in Constanta sa ne vada, si a plecat azi cu noi.

De ce ne-am intors? Him, pai, sa vedem…..

-in prima zi cu soare de dupa amiaza, era o vreme superba, ma si gandeam ce baie o sa fac, hop! gugu face febra!

-am fost la doi doctori in decurs de o saptamana, o data cu febra 39

-a inceput sa ia gugu antibiotice

-trebuie sa stea in casa cat timp are febra, so…..cum joi si vineri se prevede timp de ploaie, iar sambata eu trebuia sa vin in Buc pentru botezul lui Andrei (alt Andrei), nu prea mai avea rost sa stau sa ma chinui cu gugontul

-mie mi-a aparut alergia mea, care in mod normal imi apare cam o data pe an, ei bine, cand sa apara daca nu cand vreau eu sa merg la plaja….

-cat timp l-am lasat pe gugu sub supravegherea bunicii l-am gasit ba plangand, ba in brate, ba cu mainile in gaura de unde pornea curentul electric in tot apartamentul, ba …..el plangand si bunica dormind…si tot asa; plus ca nu sunt de acord cu chestii de genul „nu mai vorbesc cu tine niciodata!” si in secunda urmatoare vorbeste bunica cu el; explicatia e ca „e, da ce, crezi ca el intelege?” doh! asa cum a inteles sa imi aduca telefonul mobil din sufragerie ca sa il sun pe tati, asa intelege multe altele…

Oricum, vestea buna e ca deocamdata nu a facut diaree, ceea ce e excelent, avand in vedere ca e pe antibiotic. In rest, e super agitat si nervos baietelul, iar nu prea vrea sa manance, iar nu vrea sa faca mai nimic, doarme mult si e …gugontelul lui tati, asta e!


%d blogeri au apreciat asta: