BlogulluiAndreiVesti noi

Gugontul nostru mai are un dinte. Asa ca roade tot ce prinde. Inclusiv pe tati.

Si e foarte activ.

Si stie sa faca pa pa cu manuta, de data asta in acelasi timp cu cealalta persoana. (pana acum dadea din mana dupa ce plecam din camera lui)

Il tin din nou pe regim, pentru ca a avut alaltaieri iar un caca cu zeama. Si eu care imi facusem atatea planuri pentru mesele de saptamana asta……

Iar raceala se pare ca nu era raceala, are niste perioade cand stranuta foarte foarte des, dupa care nimic…..so, tind sa cred ca e o alergie la ceva, numai ca nu stiu la ce deocamdata 😦

Balansoarul e destul de nefolosit, astept cu nerabdare sa se mai incalzeasca si sa il scoatem si pe el afara (balansoarul). Cred ca acolo o sa se bucure gughi mai mult de el.

In schimb, vreau foarte tare sa ii iau o ratusca Quack and Flap de la Quercetti, mi se pare tare funny. Sper sa i se para si lui.

Si de abia astept sa putem sa ne jucam si noi cu Fantacolor, sunt niste planse pe care poti pune buline colorate in functie de desen. Insa pe joc scrie ca e pentru copii intre 2 si 4 ani. Mai am ceva de asteptat 🙂

Azi si ieri s-a plimbat prin cartier tinandu-se cu Sara de manuta.Si a fost foarte incantat. In schimb, isi protejeaza foarte bine carutul (se pare ca Sara si alte fetite din cartier tot dau sa traga de o chestie de la carut; ei bine, gughi le ia mana si o impinge departe de el)

By the way, are manutele foarte foarte bronzate, e foarte tare cum arata la baita. Va trebui sa ii iau o crema de protectie solara, m-am hotarat sa ii iau de la Avent. Numai ca nu stiu daca de 30 sau de 40, citisem la un moment dat ca o crema, cu cat are factor de protectie mai ridicat, cu atat are mai multe chimicale periculoase in ea.

Weekend placut si sper sa te faci bine, camiluta draga!

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: