BlogulluiAndreiVine vine pri-i-ma-va-ra…se asterne-n tooa-a-ta ta-ra…

Gugontelul nostru a inceput sa se catere. Ai zice ca vrea sa te ia in brate, dupa cum vine la tine cu manutele intinse, dar el de fapt vrea doar sa te foloseasca pe post de scara. Da, il dam la catarari.

Alaltaieri a dat pentru prima data din mana in sens de „pa-pa”, dupa ce Liviu se chinuie sa il invete asta de vreo 3 luni :))))

Acum am vazut ca nu prea mai vrea sa repete gestul. Ce vrei, e greu sa ridici mana….

In schimb, e mereu cu degetul in gura, si cu greu reusesc sa il conving sa ia suzeta. O ia, o baga in gura, dupa care trage de ea si isi baga tot degetul. Doh! Si e non stop cu el in gura.

Am avansat si cu baita. E mult mai in largul lui in cada mare, sta in picioare, merge de-a busilea, sare, cade, ce mai, toate operatiunile pe care le face pe uscat.  E foarte tare cum face lipa lipa si cum sare apa peste tot in jurul lui.

Ieri l-am clatit cu ceai de musetel, o sa incerc de acum sa il dau de fiecare data, i s-a facut varza pielea pe portiunile care acum cateva saptamani era cu „piele de gaina”, acum sunt uscate desi am dat cu crema la greu. Vom vedea ce rezultate are ceaiul. O sa incerc si cu galbenele si cu tarate.


%d blogeri au apreciat asta: