BlogulluiAndrei25 ianuarie 2010

Este incredibil cate se pot schimba la gughi in doar trei zile. De pilda, de la reusita ridicatului in picioare acum cateva zile, cand de abia se ridica cu chiu cu vai si reusea sa stea cat de cat in picioare, tinandu-se cu ambele maini de marginea patului, acum gugontu sta doar sprijinit intr-o mana, da turul patului (pe margini, evident), sta destul de mult in picioare (cam jumatate de zi) si, daca ii cade suzeta, da sa se aplece dupa ea (ia o mana, o duce in jos, vede ca nu ajunge cu ea pana jos, dar nici nu se lasa cu totul ca stie ca ar fi greu dupa aia sa se ridice la loc). Da, a acceptat suzeta cat de cat, adica din ce in ce mai mult sta cu ea ( noi facem lobby la maxim, adica i-o bagam in gura de cate ori putem). A, da, si se ridica in picioare si in patutul de jos, care nu are zabrele, so…..ce mai, e foarte tare gugontu!

Astept cu nerabdare sa inceapa sa mearga si pe piciorusele lui, ca deh, se zice a atunci incetineste cresterea copilului in greutate, si gugontu meu e cam rotofei 🙂

Cu metoda adormitului…..in ultimele zile a cam sarit peste unul din cele 3 somnuri de zi, asa ca a fost f obosit si adormea seara in timp sau imediat ce ii dadeam sa pape. Asa ca nu mai avea putere dupa aia sa urle dupa noi, chiar daca mai intredeschidea ochii cand il puteam in patut. Sa vedem…..


%d blogeri au apreciat asta: