BlogulluiAndreiPapam si fructe

Astazi gugontul a inceput sa manance fructe. Mar copt si banana. S-a cam strambat el la fiecare lingurita, dar mai vroia sa fiecare data. Cred ca mai intai dadea de gustul acrisor, si se stramba, dupa care dadea de gustul dulce, si ii placea. Am incercat si sa il conving sa bea apa, cu biberonul de data asta, dar degeaba…nu si nu!

A papat la pranz si 180 de grame de piure de legume cu carnita, cu ajutorul linguritei de la Ikea mult muuult mai repede si mai usor 🙂

Si mami a facut azi un progres considerabil, si anume a invatat sa faca sufle de spanac. Care, uimitor, a iesit si destul de bun. Asa ca tati, trebuie sa il incerci!

Conform lui tati, gugontul a facut si alt fel de progrese, si anume a invatat sa intoarca capul pentru a se feri de soare. Acum o luna nu ar fi facut asta.

Voluntari a decis la referendum ca ar fi ok sa faca parte din capitala.

Iar tati si-a luat concediu de pe 8 pana pe 11 decembrie, cand am inteles ca o sa fie frig rau de tot afara. Ata ete, incercam si noi.

Am mentionat ca in weekend gugontu a papat curcan cu legume din borcanel? Dap, avansam, ne educam gusturile pentru vacante 🙂


%d blogeri au apreciat asta: